Strieborné šperky

10.08.2011 15:13

 Najčastejšia a najobľúbenejšia kombinácia náušníc alebo šperkov všeobecne, je strieborná. Kryštál osadený v striebre, alebo len čisté strieborné náušnice v peknom tvare. 

Z histórie je známe že striebru ľudia pripisovali liečivé účinky a pripisujú ich dodnes. Od dávnych dôb dokonca ľudia verili že striebro spolmaľuje stárnutie. Taktiež sa domnievali, že telu aj duši človeka dodáva dobrú energiu, podporuje meditáciu a výrazne prehlbuje cieľavedomosť človeka. Niečo na tom určite bude pravdivé, kedže striebro v podobe šperkov sa používa dodnes. Kombinované z rôznymi prírodnými kameňmi, kryštálmi Swarovski alebo rôznymi inými materálmi.

Strieborné šperky dodávajú ženám pôvab, posilňujú sebavedomie, zvýrazňujú krásu a dokážu doladiť vnútornú harnóniu. Stačí si vybrať z pestrej ponuky šperkov, ktorých moderný až umelecký dizajn zaujme aj nenáročnú ženu.. 

Podľahnite očarujúcim strieborným šperkom, šperkom so Swarovski kryštálom ktorý úspešne dobýva svet a zažiarte s nádherným doplnkom ako Swarovski prívesky, náušnice či lesknúci sa náhrdelník..